Trendy 2016 De enige echte houten zonnebril Heerlijk licht van gewicht!

Allereerst even wat over de bekende merkzonnebrillen. Op welke manier herken je een nep Ray Ban

Dit zijn de stelregels die je in acht moet houden:
– Het zijn niet de goedkoopste zonnebrillen. Als je een zonnebril van het merk bij een marktkraam Marktplaats of eBay ziet is het doorgaans niet slim om een dergelijke aankoop te doen.
– Ray Ban was eertijds een merk van Bausch & Lomb. Sedert 1999 is het onderdeel verkocht.

houten zonnebril

Heb je afgelopen zomertijd net geïnvesteerd in een prijzige zonnebril? Slecht nieuws. Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat goedkope zonnebrillen onze ogen net zo goed afschermen tegen gevaarlijke uitstraling als prijzige designer varianten.

Het uitzoeken van de juiste zonnebril is vrij belangrijk. Opticiens adviseren over het algemeen er één te dragen wanneer de zon daadwerkelijk schijnt.

Houten Zonnebrillen voor herfst en winter 2016 zijn in alle opzichten blikvangers. Een eenvoudig modelletje is er ook niet meer bij. Statement zonnebrillen zijn in zoals de houten zonnebril. En dan maar rekenen op dat je vriend / partner of partner nog naast je wil lopen.

Op het strand geven we ons bloot, in de meest letterlijke maar ook in figuurlijke zin. Een dagje uit naar het strand met een nieuwe geliefde of een eerste date is een riskante operatie. Jouw keuze uit het ruime aanbod van zwembroeken, zwemboxers, zwemshorts en strings spreekt boekdelen. Dat je het desalniettemin weet.
 

2016 is het jaar van waar alles in kan.

 


Houten Pilotenbrillen zijn in. Je pilotenbril MOET dit zomertijd uitspringen. Het is jouw karakteristiek, je onderscheidende kwalititeit.
Hieronder de houten pilotenbrillen trends voor 2016:
1. Speciale en innovatieve structuren en vernieuwende (soms zelfs gekke!) designs
2. Lichtgekleurde en zebrastreepjes modellen
3. Ronde, ovale maar ook lees verder

De brillen trends voor komend seizoen zijn trendy Houten, Vintage, Industrial looks en transparante pasteltinten. Op de catwalk zagen we krijg meer info o.a. dat de kleuren blauw en rood duidelijk aanwezig zijn en dat het klassieke Cat Eye model volledig terug komt.
Snoop Dog en Anne Hathaway zijn al gespot met de Houten Zonnebril trend maar ook komend seizoen zien we steeds meer verschillende zonnebrilmodellen van hout.

Voor een look met eindeloze opties kun je het werkelijk niet beter treffen dan met een houten zonnebril. Dat is typisch zo’n pilotenbril waarvan je er eentje oppikt die daarna bij alle uitgaansgelegenheden voortreffelijk blijkt te passen. De houten piloten zonnebril heeft de voorrang van heel wat mensen uit alle geledingen van onze samenleving.

Een trendy webshop met houten zonnebrillen is houtenzonnebril.net. Daar hebben ze hele prachtige houten brillen in gevariëerde smaken en monturen. Ook de lenzen zijn leverbaar in diverse kleuren en uiteraard UV-400 polariserend.Prachtige houten zonnebrillen van maple, bamboe, zebrawood, teak, eboney, walnoot en zelfs skateboardhout. Alle houten monturen zijn met de handgemaakt en door de verschillende houtsoorten is iedere pilotenbril bijzonder in zijn soort.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Trendy 2016 De enige echte houten zonnebril Heerlijk licht van gewicht!”

Leave a Reply

Gravatar